Leuk dat je er bent! 

Ik ben Linda van Oosten, een fanatieke sportieveling, bruisend van energie met een gezonde dosis humor, woonachtig aan de rand van Groningen. Een geboren Groningse met bijbehorende nuchterheid!

Na de HEAO heb ik in verschillende functies gewerkt. Ik ben gestart als intercedent, heb loopbaantrajecten verzorgd binnen een thuiszorgorganisatie en de facilitaire dienst bestierd in een verzorgingshuis. Van jongs af aan al ‘druk’ met kleuren en kleding, liever anders maar niet té opvallend. Nadat ik zelf een stijladvies had ondergaan ontstond het idee voor mijn eigen bedrijf.

Inmiddels heb ik de verschillende opleidingen gedaan, zoals Kleurconsulent, Stijlconsulent, Personalshopper en de meest recente opleiding, de master opleiding `Kleding als Taal`. In 2016 heb ik mijn bedrijf opgericht en heb ik sindsdien mijn kennis en ervaring helemaal tot uiting kunnen laten komen. Verder ben ik ook als als styliste werkzaam bij Zalon van Zalando en maak ik, online, passende outfits voor (mijn) vaste klanten.

Wat ik voor ogen heb is om elke klant een goed gevoel te bezorgen over zichzelf. Elk mens bezit mooie kanten en ik wil je leren die te ontdekken en te zien bij jezelf én erop te vertrouwen. Je kan jezelf zijn, je hebt jezelf immers altijd bij je en dan het liefst zo leuk mogelijk toch? Gebruik maken van de verhoudingen van het lichaam en het slim combineren van belijning en kleuren kunnen iedereen laten stralen. Ik help daar je graag bij.

“Jij, een uniek exemplaar van jezelf!”